Lada Vesta - noua masina a rusilor

La Salonul Auto de la  Moscova producătorul auto rus Lada a publicat primele imagini oficiale cu noul model Lada Vesta, o maşină care va ajunge şi în Europa, unde va concura chiar cu ”vărul” Dacia Logan.

Lada Vesta noua masina ruseasca
Deocamdată, se pare că la salonul auto moscovit va fi prezentată Lada Vesta sub formă de concept, dar, din imaginile de mai jos, se pare că e un concept 90% gata pentru producţia de serie.
Ne-ar fi plăcut ca Vesta să fie un concept Dacia... Dar se pare că planurile francezilor pentru Lada sunt mai ambiţioase
Lada Vesta noua masina ruseasca
Noua imagine de marcă Lada, inaugurată de conceptul de SUV Lada X-Ray, îi conferă noii Vesta multă prospeţime, iar stilul general pune un accent curios de mare pe dinamism. Probabil ruşii vor ca Lada Vesta să devină o alternativă mai tinerească la Logan, care, prin comparaţie, arată extrem de sobru şi robust.
Interiorul noii Lada Vesta  arată mult mai modern faţă de al Loganului, ba chiar dă impresia de calitate mai evoluată. Detaliile de design ale caroseriei ne arată clar că vorbim de o maşină mai pretenţioasă.
Interiorul lui Lada Vesta

Modelul de serie Lada Vesta urmează să intre în vânzare pe piaţa rusească începând cu anul asta, din 2016 este de aşteptat să devină un concurent pentru Logan şi pe pieţele Europei Centrale şi de Vest.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu